You are not logged in.
Sziasztok!
Bárkinek bármilyen problémája van a játékkal, vagy a szerverrel kapcsolatban, kérem itt jelezzétek.
Köszönöm!
Szerver szabályzat
PunkBuster letöltés 1.
PunkBuster letöltés 2.
Frissített szerver információ lekéréshez szükséges patch
Game Issues And Tools To Fix Them - Hasznos információk
Magyar Battlefield42 SG.hu fórum
Modok gyűjteménye
BF1942 segítség
Aktuális Event-ek:
Fő event topik (Update)
Sunday - New Maps day (Törölve.)
BF1941 mod event (Megtörtént.)
Pirates event (Megtörtént.)
Last edited by Millerke (2022-11-16 12:58:07)
Azt hittem, hogy te vagy Lengyelországban.
Google translate.
Üdvözöljük, játékos Magyarországról! ):):):):):))
i thought at first you just kiddin with all these strange letters;) but thnx to google..
greeting, Millerke:D
Last edited by joint (2013-04-03 16:30:19)
Hirtelen azt hittem, hogy ennyi magyar van... eeeeeeeeeee
Na mindegy, írtad h van topic játékban. Pedig pont olvastam a fórumot mielőtt felléptem, de nem vettem észre ezt... Sok magyar szokott amúgy lenni, de sokan nem aktív játékosok. Én se játszottam már egy ideje.
Hirtelen azt hittem, hogy ennyi magyar van... eeeeeeeeeee
Na mindegy, írtad h van topic játékban. Pedig pont olvastam a fórumot mielőtt felléptem, de nem vettem észre ezt... Sok magyar szokott amúgy lenni, de sokan nem aktív játékosok. Én se játszottam már egy ideje.
Legalább 7 magyarral találkoztam már a szerón (DDW-n kívül) , csak nem tudják, hogy van ez a fórum, majd mondogatjuk nekik.
Most coop-ban játszom Hans-al, tehát botok ellen. Legnehezebb beállítások, 3x túlerő ellen. (tehát általában 14 vs 50) és ha olyan a pálya akkor a cél elfoglalni mindent, megölni mindenkit és lenullázni az ellenség pontját. Nagyon vicces így, de igazából nem is olyan nehéz ketten... ja és a kiegészítő lemezes pályákat próbálgatjuk, hogy valami új is legyen a dologban. De még nem értünk a végére, utána még megkéne nézni h a moddolt pályák működnének-e így... ha igen, akkor sohasem fogjuk megunni. xd
Shing!
Jó lett a videód!
http://www.youtube.com/watch?v=VO-cvg6-KP4
Last edited by Millerke (2013-08-11 21:51:21)
Örülök, hogy tetszik Millerke.
Csak úgy unalomból csináltam, ha tudom hogy ennyien megnézik (jó, nekem már ez is sok ) akkor elkezdek gyűjteni érdekesebb jeleneteket. De így legalább nem hazugság, ilyen a játék.
Örülök, hogy tetszik Millerke.
Csak úgy unalomból csináltam, ha tudom hogy ennyien megnézik (jó, nekem már ez is sok) akkor elkezdek gyűjteni érdekesebb jeleneteket. De így legalább nem hazugság, ilyen a játék.
Jó ötlet! Jó a minősége eléggé, szóval lehetne ilyen "Public" című film a sok seggről.
Nem épp azok akik bénáznak mert kezdők, hanem akik alapból nyomik.
Ur language is even harder than Russian!!! Its both like Chinese to me but this one i get less
Én tuti leszek ha csak nincs áram vagy internet....
Én tuti leszek ha csak nincs áram vagy internet....
Helyes!
Ha esetleg tudnál hasonló jó minőségű videót csinálni a viccesebb részekről, azt megköszönném!
http://www.youtube.com/watch?v=ccNzBhTcehs
Boldog Karácsonyt mindenkinek Srácok!
Millerke
Last edited by Millerke (2014-05-07 11:04:10)
Boldog Karácsonyt! Ja és BF1942-ben gazdag új évet.
Tanulok magyar nyelv! Mivel, fogok élni magyarországon ( i hope i said it right fear and bettina from my clan are teaching me)
google lefordított 'pro' as 'hivatásos' and i accidently called a friend this ,which was a girl =,=
Tanulok magyar nyelv! Mivel, fogok élni magyarországon ( i hope i said it right
fear and bettina from my clan are teaching me)
google lefordított 'pro' as 'hivatásos' and i accidently called a friend this ,which was a girl =,=
Epic Moon again!
Moonlight wrote:Tanulok magyar nyelv! Mivel, fogok élni magyarországon ( i hope i said it right
fear and bettina from my clan are teaching me)
google lefordított 'pro' as 'hivatásos' and i accidently called a friend this ,which was a girl =,=Epic Moon again!
Igen.. =,=
Sziasztok! Na én is megtaláltam az oldalt úgyhogy regisztráltam is.:D
Kicsit leépült a topik, na de majd feldobom valamivel.
+ majd az első kommentbe belepakolom az eventeket (Vasárnapi custom mapos, meg az egyediek stb ...)+ ha van ötlet, szívesen elolvasom!
Támadnak a kalózok újra! Avagy új kalózos est!
Hello, anybody want to play in a 3v3 Nations Cup @ infantry? I am looking for a 4th team of 3 Hungarian players.
If you are interested, please PM me and add me on Xfire. My Xfire is wickedarsonist.
More information here: http://ngf-league.forumotion.ca/f21-ngf … d-cup-2014
Hehehee, our language a little bit easier then russian or chinese I believe.
It's interesting because other nations say we have a kind of wou-wou accent, but anyway. Chinese or Korean is more wou-wou. )