You are not logged in.
nämeless wrote:sunny-штаны wrote:Vy ved i tak vse ponimaete
Nihuja oni ne ponimajut!
kurac tvoj mi ne panjimajemo
Ja imjel v vidu ne "kurac" v dannom sluchaje, a "nihuja" v smyslje "nichjego" - obraznoje narjechije.
Last edited by nämeless (2013-05-16 01:49:04)
Prokljatyje horvaty, ne vsje u vas tak prosto.
mala nacija, svima trn u oku
Koji si kocijas jbt
Nego,kupio sam auto pre neki dan )) jugica znas kaki je :0
pozdrav drugari, ajmooooooooo
Mi smo napravili buggy od peglice, izvarili smo roll bar i sve, leti ko albatros!
ahahhahahahaaha albatros, crko sam od smeha :000
Mi smo u ficu umesto poda koji je propao stavili armirani beton jednom se spustili nizbrdo i osta tamo
lol ))
sada ozbiljno, ja sam namjeravao kupiti peglicu, poljski fiat 126 , kod nas se nađu za svojih 2000 kuna, ili 300-njak eura, ali , problem je u tome da ih je više veoma teško naći u dobrom stanju. Razlog kupnje bio bi upravo rezanje krova i izrada kabria, zamisli šniclo , ako i kada dođem kod tebe, da dopalim sa strojem, a ne sa kurčevom alfom, s koje bi mi garant skinuli felge u 15 minuta. Mislim da bi bili veće face s peglom kabrio , presvučenim skaj sicevima, i malim momo volanom, naravno uz podršku moćnog 23 ks snagatora u pozadini, ma sve bi pice bile naše, još bi i po voju prošli , e pa bio bi kaos
G kada vec pricas tako i razbacujes se novcima, znam da ces ti platiti pivu!
ako sredis takvu peglicu , trebamo se ti, snicla, kobra, vojo i ja naci , pa idemo u lov na cehinje gole, ja bih donio jos bacvice Heinekena a ovi bi mogli neki leskovacki rostilj srediti, i neke majce isfurati tipa : " Ja mozda nemam jahtu, ali nisi ni ti Severina "
Pa kako ce G jesti rostilj,mozda ako neku travu bacimo na vatru :0
Sta milite o ovome http://www.polovniautomobili.com/oglas1 … go_cabrio/ ne moras seci peglaju
NAKURAC!!!
Ahahahahahahhaha
Ako sad nisam crko!
Nakurac je najbolje, ako nemaju sifilis, herpes, hepatitis, HIV..
Armirani beton do jaja Vojo, tog se jos nismo setili..
E jebote, stvarno bi trebali da se nadjemo negde skupa da se lomimo alkoholom, Cehinjama, rostiljima i pizdarijama.. Da napravimo APG! (Annual Puta Gettogether)
Mozemo se naci na nicijoj zemlji na mostu preko Dunava (cisto zbog dramaturgije) i onda negde opalimo scenu!
NAKURAC!!!
![]()
![]()
Ahahahahahahhaha
Ako sad nisam crko!
E jebote, stvarno bi trebali da se nadjemo negde skupa da se lomimo alkoholom, Cehinjama, rostiljima i pizdarijama.. Da napravimo APG! (Annual Puta Gettogether)
Mozemo se naci na nicijoj zemlji na mostu preko Dunava (cisto zbog dramaturgije) i onda negde opalimo scenu!
Google says it is the language Swahili
Wiener-Schnitzel wrote:NAKURAC!!!
![]()
![]()
Ahahahahahahhaha
Ako sad nisam crko!
That's because Wiener-Schnitzel can speak many different languages.
Jebiga, kada bi svi imali malo više para, volio bih vas sve zajedno vidjeti kod mene , kada se dijete rodi, pa da vam složim jednu brutalnu sangriju, i da se razvalimo ko letve
bilo bi mi drago i vidjeti seventija, lik je super , mada mi je i nejmles lik do jaja, ova ekipa bi se trebala okupiti i napraviti bf42 proslavu
Last edited by George (2013-05-16 21:45:52)
HAHAHAHAH sniclo , kobra ce taman dobiti do tada blizance hahahhahahahaha moze i njih povesti, moramo mu reci da nema cehinja za njega
pa mozemo se vidjeti kod G u Puli ovo ljeto i probati tu opaku sangriju
joint wrote:Wiener-Schnitzel wrote:NAKURAC!!!
![]()
![]()
Ahahahahahahhaha
Ako sad nisam crko!
That's because Wiener-Schnitzel can speak many different languages.
I speak Apache as well
Da, svi su oni carevi, pogotovo Seventy i bunny, znaci njih bi bas volio upoznat!
RamYam, to bi volio, al znas kako..jebe me trosak oko fakulteta. Sad moram da roknem jos 200 evra ostatak skolarine, 150 evra za odbranu 3 naucno istrazivacka rada, a na kraju svega toga i 400 evra za jebeni master rad... Touch too much, mater im jebem. Ali svi ste dobrodosli u Suboticu kod mene!
Jazo, ako Kobra napravi blizance, bicemo im kumovi na krstenju!
Last edited by Wiener-Schnitzel (2013-05-17 11:17:34)
ja bi baš htio posjetit tu Suboticu
Last edited by Denny (2013-05-17 12:25:47)
pizdarijama
jebeni master rad
mater im jebem
Ahaha
bilo bi mi drago i
vidjeti seventija, lik je
super , mada mi je i
nejmles lik do jaja, ova ekipa bi se trebala
okupiti i napraviti bf42
proslavu
Chego-chego tam lik?
op op op opaaaa
mada mi je i nejmles lik do jaja, ova ekipa bi se trebala okupiti i napraviti bf42 proslavu
Kurcem v celo za takov razgovor!
Last edited by nämeless (2013-05-17 14:54:57)