You are not logged in.
Pages: 1
Video sam da nema ništa našeg pa sam odlučio da napravim ovo, nema nikakve koristi od ovoga al jebi ga neka barem postoji
E baš si vidio nema šta. A šta je ovo: http://team-simple.org/forum/viewtopic.php?id=1532
Gledaj ti Arija sa muzevnim grudima od betona i sa tim misicavim telom, okupanim u svili i namazano najzenstvenijim kremama sto postoje na trzistu trenutno, sama ta glatkoća i sjaj govore za sebe...
A tek ta bradica muzevna.. dzihadisti bi se postidjeli i zavidili ..
Da sam zensko, dao bih ti cvijet mladosti moje i rekao ''radi s mene sta hoces, zivotinjo jedna! Uzmi me, odmah.. tvoja sam sva!!''
Last edited by Dionysus (2019-01-28 03:37:27)
ahahahaha koji si ti bolesnik Ali sviđa mi se kako razmišljaš. Evo da si žensko, polizao bi ti pičić
Hahahaha osećam da je Dionysus potajno biseksualac i da bi pustio da ga siluješ
Pa normalno da bi. Sanja o tome da ga neko pošteno izjebe
Al džabe široka ramena ako muda malena
Aloo, kako mozete da tako pricate o svome lideru i to javno ??
Pomislice ljudi da nam biseksualan klan.. i da se uz to klepamo ko majmuni.
Pod uslovnom kaznom ste obojica, do daljnjeg !
Last edited by Dionysus (2019-01-28 17:58:17)
Oprosti šefe
Aijevac totalno nam kvaris ovaj SS podmladak, gledaj ti kakve njemu ideje padaju na um, a sve je to tvoj uticaj na njega.
E zbog toga uzmi kablo od usisivaca, zatvori se u kupatilo i bicuj se preko guzova 10 puta, sto jace mozes, nemoj da se stedis. Nek puca !
I uz to ponovi 10 puta Zdravo Marija..
Kombinuj da bude 10 - 10, znaci otprilike u pola Zdravo Marije udaris se i sve tako u krug.
Last edited by Dionysus (2019-01-28 18:37:18)
Ja odgajam malog da bude jebač. Treba ga odma naučit da liže pičke i da svšri nakon ženina tri orgazma
A ti mu ubacuješ neke gay spike u mladu glavu Malog treba usmjerit prema vaginama
gola siska!, vse v zahvatji, tebje treba dobrogo muja, solodenka jaja
Ja sam već pravilno usmeren imam devojku već 4 meseca al mi jedna nije dovoljna, takodje da znaš Dionysus dodao sam još jednog dobrog igrača u klan, i čisto onoko da dodam da sam crkveni fašista u želim da budem član OBRAZ-a to jest da tučem pedere i cigane
Svaka čast mali. Evo ponosim se tobom
https://www.youtube.com/watch?v=2SacL4rkoUk
Ja ga jebem ko je išao pravo i došao na isto mjesto
Pages: 1