You are not logged in.
Pages: 1
why?before 15 min.Stalingrad,and yes,i promoted my self to rank off general
Last edited by CROkick (2012-12-19 20:53:35)
Hi, u are unbanned, perhaps it was a mistake.
ok
haha promoted himself
de si generale )
ja moram na hrvatskom,a i drugi iz okolice me razumiju,vec sam bio par puta baniran a mislim da nisam kriv bio ni jednom
ako i kad se desi tk to nije nikad namjerno to bude u zaru borbe,ni ja se ne ljutim ako me moj ubije nenamjerno
i jos mi se zna desit nekontrolirano opaljenje jer igram na laptopu i nekad slucajno dodirnem tachpad i eto ti sranja
malo da se nadovezem,mislim da sam se dobro popravio ima ih jos par koji su jako dobri i skinu me ali se trudim
neki dan sam prvi put uspio s avionom skinuti assi-a u avionu(s tim da me je prije toga oborio jedno 7-8 puta za redom) i
i od srece sam napisao:i shoot the sheriff i onda je bio sigurno ljut i oborio me jos par puta i nemam sta rec,ko je bolji bolji je
jedino je ivo jos bolji u avionu a ja cu se nastavit truditi pa mozda i ivo nastrada koji put od mene
eto ako se kojem adminu il nekom da prevoditi da i drugi razumiju bio bih zahvalan
Kako izgleda neko je onda koristijo tvoj ime... ja sam jednom baniro tvoj nickname sto si namirno teamkillove radijo na aberdeen. Ako napravis teamkill nenamirno, niko te nece banirat ili kickat.
sad tek vidim kakve tekstove pisem poslije duvke,haha ha
Last edited by CROkick (2012-12-21 18:52:04)
mora da si pojeo bunike!
Pages: 1