You are not logged in.
Pages: 1
Υπαρχουν καθολου Έλληνες εδω ?
Υπαρχουν καθολου Έλληνες εδω ?
DIE WAFFEN
DER WAFFEN wrote:Υπαρχουν καθολου Έλληνες εδω ?
DIE WAFFEN
HAHAHA that grammar
lol
βεβαιως
Ωραία, για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να βρω κάποιον Έλληνα
εχει εχει αλλα ελαχιστους πιστευω..
κουκου τζα!
συνέλληνες ζείτε ή έμεινα μόνος;
συνέλληνες ζείτε ή έμεινα μόνος;
Ζουμε εγω ειμαι αντμιν στον σερβερ με τα εξπανσιον και παιζω εκει που και που
καλά ξηγιέσαι, είσαι και άρχοντας, αυτά είναι...
σπάνια μπαίνω σε αυτόν τον σέρβερ που παίζεις, εγώ κάθε μέρα παίζω στον κλασικό
Και ο κλασικός μου αρέσει απλά επειδή το είχα κάψει παλιά το απλό πήγα στα εξπανσιον. Ελπίζω να σε δω στην μάχη τότε !
στο «εξπανσιον» έχει μερικούς καλούς χάρτες, αλλά μου την σπάνε πολύ τα «μποτ», κάνουν μαλακίες και ξενερώνω
Αν μπουν αρκετοι παικτες συνηθως βγαζουμε τα bot. Αλλα ναι τα bot ειναι οτι να ναι, ισως να ειναι καλυτερα να τα βγαλουν τελιως... Αλλα οταν υπαρχουν λιγα ατομα υπαρχει ενα θεματακι
το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την χαραυγή.
η Χρυσή Αυγή του 'Εθνους πλησιάζει, ψηλά τις καρδιές συνέλληνες, η ΕΛΛΑΔΑ θα ΝΙΚΗΣΕΙ.
Δεν είμαι ελληνα, αλλά μου αρέσει την γλώσσα πάρα πολύ και ήμουν στην Ελλάδα για εφτά μήνες. Αγαπάω τους ανθρώπους.
γεια σου cartmanez. χαίρομαι που σου αρέσει η γλώσσα μας, μιλάς πολύ καλά τα ελληνικά για κάποιον που έζησε εδώ μόνο 7 μήνες. ελπίζω να σου αρέσει και η χώρα μας.
Last edited by MadMax (2020-01-27 17:20:13)
Σε ευχαριστώ πολύ βεβαίως, η χώρα είναι πολύ όμορφη! Δεν έχω δει τόσο πολύ, αλλά θα κάνω.
σου εύχομαι να μπορέσεις να το κάνεις σύντομα.
Βλέπω ότι είσαι στον Πειραιά, εκεί ήταν το διαμέρισμα και το σχόλιο μου! Μου λείπει παρά πολύ την Ελλάδα.
ήσουν τυχερός που είχες το διαμέρισμα στον πειραιά είναι όμορφος. η αγάπη και η νοσταλγία που έχεις για την Ελλάδα μου θυμίζουν τον σχολιαστή αυτού του βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=BQ5qsjzyvF8
Very nice video there Max. Spectacular scenery and information.
A long, long time ago I did a grade-school report on Sparta.. lol
Pages: 1