You are not logged in.
This thread might be the most intelligent one on the forum.
Well, your Russian is not that bad. At least you have some practice though.
Poshjel ty na huj, bljadskaja zmeina!
Last edited by nämeless (2013-12-16 18:37:08)
цоцксуцкинг, дла побогу, якого бisa тут настае?
koliko ебаный ovde
joint wrote:цоцксуцкинг, дла побогу, якого бisa тут настае?
Не зная сей язык, я зрозумів останні рядки цього речення.
цього язика не iснує, гугл є пришелепкувата машина, трясця його матерi:)
гугл сказав що цоцксуцкинг це "ебаный в рот"
Last edited by joint (2013-12-17 23:47:49)
Hahaha Whole lot of sukas here...
Ljudi oprostite nezelin dosadivat i opterecivat vas al ako itko od vas sazna nesto o zujanju u sima sta bi mi moglo pomoc, nekoga ko se tim bavi ili nesto da mijavite jer mije potrebnije nego ikad. Hvala.
Jebote, Boro, pa idi kod liječnika, mi smo svi laici ovdje, i sve ono što je nama palo napamet, sigurno je palo i tebi, kao što sam ti već rekao, idi čovječe napravi MRI mozga, i nemoj nas tolko brinut, ajde, sutra kod liječnika opće prakse, traži uputnicu i riješi to.
nije mi bia cilj nikoga plasit bia san kod svih mogucih doktora jos mi je jedino ostalo snimat mozak, a doktorica mi je rekla da me iza toga vise nema di poslat. nmvz nastojat cu vas ne optereciva vise sa tim, hvala svejedno
Nisi shvatio .nama je stalo ali ja bih krenuo od temelja i kada bih shvatio da je mri ok , znao bih da sam otklonio 80% problema. Znao bih da je tada u pitanju vrat ili protok krvi kroz karotide. Treceg nema. Mozda imas i tesku infekciju sinusa. Jesi kada imao ?
Slazem se sa G-om. Svi smo mi laici i sta god da se pokusa... ni je to to. Ako naidjem na nekoga ko zna za taj problem, svakako da cu da pitam i javit cu tu njegov savet ali nije stos u tome. Mi to mozemo dati savet preko neta, ali ti fizicki ne mozemo pomoci. Zato nemoj da cekas na nas nego odradi MRI da bi, kao sto G kaze, otklonio vecinu sumnji i odradi ga zbog sebe. Nemoj da dozvolis sebi da te taj problem sputava, nego se se baci na resavanje jer ko zna kada ce neko od nas saznati nesto korisno, obzirom na to da niko nije lekar.
Onda idi i snimi mozak, i utvrdi da li je problem tu ili nije ...
Buraz, samo kod doce i na pregled mozga i nemoj se zezati... Nek ti je sa srecom i javi kako si prosao!
Snimia san vrat i nema nista, sve u redu i bojin se da ako oden u neurologa da on nece nista otkrit jer onda iza toga vise me nema di doktorica poslat . Hvala sniclo i svi ostali na potpori.
Baviti se sportom, trčati, ojačati krvožilni sustav, sigurno pomaže, ja vidim koliko sam propao fizički od kada sjedim pun kurac za kompom, a bome od sjedenja znam i ja imati zujanja u ušima, ne često, ali zna se dogoditi.
Kako se hraniš boro, jel jedeš dovoljno vlakana, povrća, voća ???
Jel i dalje ne jedes meso ? nadam se da bar bora jede..
Aj jos reci da ne jedes i rostilj
Jeden sta mi dode na stol, a voća i povrća mislin da jeden i previse