#31 2017-12-04 09:33:04

bud
puppet
Reputation: 653
Registered: 2012-07-07
Posts: 2,576
Website
Windows 7 Firefox 57.0

Re: problems again launching bf1942

NUKE wrote:

@Hodor

Seems you have the same problem as I had. I solved it as I described in this thread.
I modified the BF1942.exe (the one from this forum) so that the menu will display in 1920x1080 instead of 800x600. With this exe I have no more black screens when joining a server or when hitting ESC button. Here is a Link. Use it only if you also setup your game to this resolution in the video options from the menu. Otherwise your game will hang up when loading a map.

This should work.

Here is an extra trick you can try if you want.

Temporary change fullscreen from 1 to 0 and the game will start windowed in any resolution (the window is not centered so it might go partly off screen), then after you set the resolution and such that you want, then close the game and change back to "fullscreen 1" again.
fullscreen.jpg

Last edited by bud (2017-12-04 09:33:52)

Offline

    0   Add Reputation to this user  Remove Reputation from this user

#32 2017-12-04 16:51:25

Hodor
Player
Reputation: 0
Registered: 2017-12-02
Posts: 6
Windows 10 Firefox 57.0

Re: problems again launching bf1942

NUKE wrote:

@Hodor
Seems you have the same problem as I had. ...

Okey now it seems to work better. Thank you all smile

Its really great, that this old game still has this kind of active forum and very helpful players.

Offline

    0   Add Reputation to this user  Remove Reputation from this user

#33 2017-12-04 18:00:20

Arkos
Member
Switzerland
Reputation: 660
Registered: 2014-06-06
Posts: 2,549
Windows 7 Chrome 62.0

Re: problems again launching bf1942

Hodor wrote:

Its really great, that this old game still has this kind of active forum and very helpful players.

...

Hodoooooor roll

...

Offline

    0   Add Reputation to this user  Remove Reputation from this user

Board footer